Termék részletek


Scrapbookhoz - Gyorskészlet 20x20cm

Scrapbookhoz - Gyorskészlet 20x20cm
1 299,3 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Scrapbookhoz - Gyorskészlet 20x20cm

Egyedi scrapbookalbum készítéshez. (12 éven felülieknek, olló és szike használata miatt)

Yabo Gyorskészlet, amely mindent tartalmaz, ami egy egyszerű scrapbook tabló elkészítéséhez kell. Kezdők is bátran kipróbálhatják!
Tartalma: 1 db mintás karton 20*20 cm, 1 db merev hátlap, 1 ív (9 db) kivágható kiegészítő, 0,5 m farkasfog szalag, 1 m rafia, 2 db lábas szegecs, 1 db fém gomb, karika és szalag a felakasztáshoz, valamint egy részletes leírás az elkészítés menetéről.

Mérete: 20*20 cm

 

Az elkészítés menete:

Ragaszd fel a hátlapra a nagyobbik mintás papírt. Ragasztóstiftet vagy kétoldalas ragasztószalagot használj! (mivel a folyékony ragasztó felhullámosítaná a papírt)

A kisebbik mintás papírról vágd ki a címkéket. Ollóval és/vagy hobbiszikével dolgoz, amelyikkel ügyesebb vagy! Ha szikével vágsz, az egyenes részeket fémvonalzó mellett is vághatod, így biztosan egyenes lesz. (a fémvonalzót komplett vágókészletben is javasoljuk, amelyben még vágóalátét is van, így biztosan nem az asztalt fogod megszabdalni!

Vágd le a fényképről a kevésbé fontos részeket. Célszerű már a nyomtatást is a megszerkesztett képekről kérni.

Tervezd meg az oldaladat, de még ne ragassz fel semmit. Az elrendezési tervre ötleteket találsz a honlapon: alkotos.blogspot.com. Nem muszáj minden elemet felhasználnod, bátran kísérletezz többféle összeállítással is. Rétegezd az elemeket, kiegészítőket. Felhasználhatod a csomagban található celofántasakot is.

A legjobban tetsző elrendezés elemeit ragaszd a háttérre. A többrétegű részeknél, alulról felfelé haladj. Kétoldalas ragasztószalagot ajánlunk hozzá.

Végül rögzítsd a szegecseket és fémgombot is. A szegecsek lábának a helyét először szikével vagy tűvel szúrd ki, majd az oldal hátulján hajtsd vissza a kilógó részeket. A fémgomb felragasztásához (de csak ehhez!) folyékony ragasztót ajánlunk.

A szebb hatás érdekében a hátlap élét is beszínezheted, például filctollal vagy festékes szivaccsal.

Végül az egyik oldalán lapított karikát a rövid szalagdarab segítségével ragaszd a kép hátuljára, hogy a képet fel lehessen akasztani. Ügyelj rá, hogy középen legyen a karika (ehhez a ragasztáshoz, bármilyen ragasztó megfelel).

 

 


Kreatív hobby - Webáruház - Képkarcoló, Kifestő számokkal - Díszíthető dobozok - Akril festék készlet iskoláknak és iskolásoknak

 

Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft rendelés felett

  • Márka 
    Yabo