Canson papír

Kreatív >Canson papír

Canson papír

 

 Üdv a Canson papírok világában, ahol a minőség és kreativitás találkozik! 

 

A Canson a képzőművészeti papír és kapcsolódó termékek francia gyártója. A Montgolfier család által 1577-ben alapított cég különböző 
képzőművészeti felhasználású papírokat gyárt, többek között akvarell-, olaj-, akril-, fotópapírokat.
A hiedelem szerint Jean Montgolfier
török ​​fogságba esett a keresztes hadjáratok alatt, és egy damaszkuszi papírgyárban volt kénytelen dolgozni. Ott tanulta meg a
papírgyártást, a tudást pedig visszahozta Európába, amikor visszanyerte szabadságát.


Kiváló minőség: A Canson már több mint 450 éves múltra tekint vissza a papíriparban, és ez az idő alatt megszerezte a minőség és megbízhatóság hírnevét. A termékeik kiválóan tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy alkotásaid hosszú ideig megmaradnak.

 

Széles választék: A Canson papírok számtalan típusban elérhetők, amelyek különböző művészeti technikákhoz és stílusokhoz készültek. Legyen szó akvarellfestésről, szénrajzról, olajfestésről vagy akár digitális nyomtatásról.

 

Innováció: Bár hosszú múlttal rendelkeznek, a Canson folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson a művészeti világ újdonságaival és igényeivel. 

 

Környezettudatosság: Újrahasznosított anyagokat használnak a termékeik gyártásához, és folyamatosan dolgoznak azon, hogy minimalizálják a környezeti hatásaikat. Elkötelezte magát az erdők megőrzése, a CO2-kibocsátás csökkentése, a termékeiből minden mérgező anyag betiltása, a vízkészletek megőrzése és a hulladékok csökkentése mellett.

 Összességében a Canson papírok a művészeti és alkotói világ megbecsült részei, kíváló választásnak bizonyulnak mindn ötlet kivitelezéséhez.