Termékek


Kifestő készlet számokkal, ecsettel, felnőtteknek - 30x40 cm - Híd
Kifestő készlet számokkal, ecsettel,  30x40 cm - Híd

Kifestő készlet számokkal, ecsettel, felnőtteknek - 30x40 cm -  Híd, 30x40cm

Kifestő számok után

Kifestő számok alapján így működik előrenyomott vázlattal és a számozott akril festékkel:

 

S amennyiben szeretnél megtanulni kikötőket és hajókat festeni (akril, olaj vagy temera festékkel), akkor érdemes ezt a videót megnézni:


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Kovács Anita
2021.05.19 16:09
Ajándékba lett vásárolva.
Előnyök: Gyors szállítás, szép színek, szép kidolgozás.
2
Hiba Dóri
2020.07.05 06:39
Gyors szállítás,egész jók az akrilfestékek.
1
Felvégi Lívia
2020.04.19 15:57
A kifestő olyan amilyenre számítottam, viszonylag könnyen értelmezhető és sokáig elfoglalja az embert, napokig-hetekig is tart mire kész, ha hobbi szinten, napi egy-két órát foglalkozunk vele.
Szeretném megjegyezni, hogy a gyártó ügyelhetett volna jobban a körvonalak és számok színének megválasztásakor, ugyanis nagyon nehéz elfedni őket, főleg a világosabb festékek esetén.
Ami miatt azonban elkeseredtem, hogy a gondos csomagolás ellenére is megsérült mind az ecset, mind pedig maga a festmény alapja. Az ecset kettétört, a karton pedig meghajlott és ezáltal meg is gyűrődött. Úgy vélem, hogy ez a hiba nem az áruház, hanem inkább a szállítók hibája lehet, ám nagymértékben befolyásolta a kapott termék értékét is.
Visszaküldésen is gondolkodtam, ám az nem garantálta volna, hogy legközelebb nem sérül a termék, illetve később is tudtam volna nekiállni a festésnek. Összességében véve úgy gondolom, hogy a kifestő jó, azonban a termék minőségének romlása miatt maximum 3 csillagot tudok adni.